Xocai wordt verkocht via netwerk marketing en wordt nu gelanceerd in de EU-landen. We zijn daarom met spoed op zoek naar distributeurs. Xoçai is helemaal nieuw en een uniek en prachtig product. De hele markt ligt nog open, het ideale moment om in te stappen, en volop financiële groeikansen! Vaak hoor je over netwerk marketing verkoopsystemen waarbij je een bepaalde omzet per maand moet halen, moet groeien of een minimum aantal party’s moet organiseren. Xoçai werkt anders: je bepaalt zelf hoeveel tijd en energie je erin wilt steken en hoe je het aanpakt. Je wordt niet gebeld of gepushd. Ook ben je niet verplicht naar bijeenkomsten te komen. En je kunt er elk moment weer mee stoppen als je dat wilt. Dus géén verplichtingen, alleen een goede motivatie.

Instappen als distributeur is simpel en laagdrempelig, en heeft veel voordelen:

  • Je koopt Xoçai in tegen inkoopprijzen, voor jezelf en voor anderen.
  • Je hoeft geen grote investeringen te doen en geen voorraden aan te leggen.
  • Je kunt werken vanuit huis en bepaalt je eigen werktijden.
  • Je krijgt een kant-en-klare website ter ondersteuning van je bedrijf.
  • Je hebt geen ervaring nodig, alleen een computer met internetaansluiting.
  • Je wordt begeleid door een team topmarketeers.
  • Iedereen kan Xoçai distributeur worden. Je hebt hiervoor geen Kamer van Koophandel inschrijving nodig of andere papieren.
  • Juist in deze tijd van kredietcrisis is het belangrijk om financieel onafhankelijk te zijn.
  • Door zelf ook dagelijks te genieten van Xoçai, kun je ook je eigen gezondheid verbeteren (energieker en fitter en desgewenst afvallen).
Je bent volledig zelfstandig, eigen baas, en hebt wel de lusten maar niet de lasten van een eigen bedrijf. Zo zorgt MXI voor het hele administratieve en logistieke traject. Alle bestellingen worden bij de distributeurs thuisbezorgd. Je hoeft dus NIET ZELF te zorgen voor leveringen bij mensen in je netwerk, daar zorgt MXI voor. Als je start met Xocai, is het zeker in het begin goed te combineren met je (parttime) baan. Als je meer gaat verdienen met Xocai en je netwerk groeit, kun je altijd nog bepalen of je wel of niet wilt stoppen of minderen met je huidige werkzaamheden. Het bonussysteem is zo opgezet dat het in ieders voordeel is om elkaar te helpen. Dus je kunt als je wilt samenwerken met de mensen in je netwerk om elkaar te helpen groeien. Alle communicatie verloopt via e-mail en de website (en eventueel Skype of telefoon). Je krijgt goede feedback van de mensen in je team. Er is ondersteuning beschikbaar in de vorm van online informatie en trainingen (gratis). Ook zijn er regelmatig conference-calls (online presentaties) waarnaar je kunt luisteren, vragen kunt stellen en contact kunt leggen met andere Xocai vertegenwoordigers.

Bekijk de video: “What is Network Marketing by Robert Kiyosaki” 

Aanmelden